O noua schimbare pentru utilizatorii Facebook: veti fi avertizati cand prietenii sunt in apropiere

0

Facebook a anunţat o nouă funcţie profitând de accesul crescut la reţea de pe un smartphone pentru a permite utilizatorilor să vadă unde se află contactele lor.

Funcţia, denumită ‘Prieteni apropiaţi’ (Close Friends), va fi disponibilă ‘în câteva săptămâni’ în Statele Unite pentru utilizatorii de iPhone sau telefoane Android, notează AFP.

‘Dacă este activată funcţia „Prieteni apropiaţi”, veţi fi avertizaţi ocazional când prietenii sunt în apropiere, pentru a-i putea contacta şi întâlni’, a explicat grupul într-un mesaj postat pe site-ul său oficial. Acest lucru va permite de asemenea ‘să se vadă când prietenii călătoresc’.

Facebook precizează că funcţia este ‘opţională’, putând fi activată sau dezactivată în orice moment şi că utilizatorul poate alege care dintre prieteni poate fi notificat despre locul unde se află.

Pentru ca doi utilizatori să fie avertizaţi când se află în locuri apropiate, ei vor trebui să aibă amândoi noul serviciu activat şi să accepte să facă schimb de informaţii cu privire la locaţia lor.

Facebook a anunţat că avea 1,23 miliarde de utilizatori la sfârşitul lunii decembrie şi a declarat pe site-ul său că a avut peste un miliard de utilizatori de telefonie mobilă în luna martie.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.