O noua editie a Concursul Național de Creativitate Digitală ExplorIT

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Așteptarea s-a încheiat! Concursul Național de Creativitate Digitală ExplorIT revine în forță cu o temă ingenioasă și provocatoare pentru tinerii pasionați de domeniul digital, anume „NIGHTLIFE”, aplicată doar categoriei MEDIA.

Fie că lucrezi mai bine noaptea sau nu, negreșit atmosfera misterioasă creată de luminile orașului, liniștea contemplatoare sau chiar cadența  zbuciumului interior te vor convinge să explorezi străzile imediat ce apune soarele. Dacă ești licean și nu știi ce să mai faci ca să scapi de rutina plină de monotonie pe care poate o simți chiar astăzi, aplică online la una dintre cele 3 categorii ale concursului până la data de 2 iunie: IT (subcategoriile Web Development, Desktop Applications, eLearning și Mobile Apps), Media (incluzând subcategoriile Foto, Video, Digital Arts) și Robotică.

Etapa finală se va desfășura în Bacău în perioada 13 – 16 iunie, unde finaliștii vor descoperi însemnătatea acestui concurs. Un scop al acestei competiții este acela de a forma legături noi între tineri din toate colțurile țării ce împărtășesc aceleași pasiuni și aspirații privind lumea digitală. Workshop-urile  din cadrul concursului îi vor contura frumos, deschizând noi oportunități, atât de a lucra în echipă, cât și individual.

Comunicat de presa

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here