O firma din Iasi va realiza proiectul la Pasajul Revolutiei. Contractul va dura 3 luni de zile si va costa 20.000 euro


Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a anuntat ca a fost semnat contractul pentru proiectarea Pasajului Revolutiei. O societate din Iasi a castigat lucrarea, astfel ca firma va realiza un proiect de reamenajare a zonei. Contractul va costa bacauanii 89.000 lei + TVA.

Societatea Nordic Vision este din Iasi si are 3 angajati. Aceasta a castigat mai multe contracte la Primaria Bacau, in special cele de proiectare a parcarilor in zonele unde s-au demolat garaje: Logofat Tautu, Stefan cel Mare si Slanicului. Lucrarile de proiectare pentru cele trei parcari se ridica la aproximativ 400.000 lei.


Contractul pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție la acest pasaj, semnat astăzi, a fost atribuit societății Nordic Vision Iași și are termen de predare 3 luni. Amenajarea, conform proiectului, va include și ideile pe care dumneavoastră le-ați votat odată cu lansarea apelului de anul trecut. Doresc să avem o stradă prietenoasă cu cetățenii, un spațiu de expunere, un loc de întâlnire, o oaza de verdeață și relaxare in inima orașului.” a precizat primarul Viziteu

In 2021 Primaria a lansat un concurs de idei in legatura cu amenajarea zonei si chiar s-a incercat transformarea intr-o alee pietonala. Bancile instalate au fost repede scoase din cauza reclamatiilor facute de comerciantii din zona.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.