O fetita de 13 ani s-a inecat in raul Siret

0

Duminică, o fată în vârstă de 13 ani a murit înecată în râul Siret, în timp ce se scălda împreună cu o altă fată de 11 ani. Din fericire, localnicii au reușit să o salveze pe cea de-a doua fată.

Conform autorităților din Neamț, cele două minore s-au dus la scăldat în localitatea Doljești. Într-un moment dat, un localnic a observat că ambele fete se aflau în pericol și au nevoie de ajutor.

Cu eforturi susținute, acesta a reușit să salveze fata de 11 ani, în timp ce cealaltă fată a fost căutată atât de către localnici, cât și de către echipele de pompieri care au intervenit rapid la fața locului.

După o căutare intensă, adolescența de 13 ani a fost găsită de localnici și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, echipa medicală a declarat decesul, nefiind posibilă salvarea ei.

În prezent, poliția continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui tragic incident. Cercetările se concentrează pe săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.