O femeie din Bacău a fost reținută pentru import sau introducere în țară de droguri și trafic intern de droguri de risc

0

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de import sau introducere în țară de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus măsura reținerii, după ce aceasta a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Bacău, în timp ce ar fi ridicat un colet trimis din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, în care se aflau ascunse, într-o cutie de detergent, aproximativ 100 de grame de canabis, destinate comercializării.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bacău, cu propunerea de arestare preventivă a persoanei cercetate, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.