O femeie a murit dupa ce casa i-a luat foc


Marți, 09 decembrie 2014, la ora 00.14, Garda de Intervenție Comănești a fost solicitată să intervină în oraşul Comăneşti, strada Pârâul Sec, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la casa de locuit a unei femei, în vârstă de 74 ani. Construcţia avea pereţii din BCA şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă.

Pentru lichidarea incendiului la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti. În urma incendiului, într-una din camerele imobilului, a fost găsită decedată proprietara. Cauza probabilă a producerii incendiului a constituit-o utilizarea focului deschis în spaţii închise.

Incendiul a fost lichidat la ora 02.00, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Comăneşti.

După stingerea incendiului au fost întreprinse măsuri complementare pentru lichidarea focarelor ascunse, din cauza unei cantităţi mari de textile depozitate în interiorul casei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPerchezitii in Bacau si in alte 8 judete, la 3 grupuri infractionale care se ocupau de contrabanda cu tigari
Articolul urmatorDeputaţii au respins proiectul votului prin corespondenţă inițiat de parlamentarii Eugen Tomac și Valerian Vreme

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.