O familie cu patru copii din Sohodol a ramas, in pragul iernii, fara casa. Orice ajutor este binevenit

In urma unui incendiu, anexa unde locuia o familie cu patru copii s-a distrus in totalitate. Familia nu a putut salva nimic din bunuri, dupa cum se vede in imaginea de la incendiu.

   

Primaria Magura face apel la cetatenii care pot ajuta aceasta familia aflata in necaz:

Un mare necaz pune la grea încercare o familie din satul Sohodol acum în toiul iernii !Noaptea trecută un incendiu devastator a distrus până în temelii o anexă în care locuia o familie cu patru copii. Din păcate nu a mai putut fi salvat nimic, asa după cum se vede și în imaginile atașate. In încăpere pe lângă alte bunuri, se aflau și toate hainele celor 6 membri ai familiei ,doi adulți și patru copii : Trei fete, cu varste de 14, 12 si 7 ani si un băietel de 5 anisori.

Este nevoie de ajutor ! Hăinuțe pentru copii,poate și ceva materiale de construcție, Primăria are la dispoziție un fond pentru astfel de situații din care va fi disponibilizată o anumita suma,dar care nu poate acoperi decât o mică parte din pagubă. Am arătat și în alte situații ca putem fi solidari ,haideți sa arătăm și acum!Toți cei care doresc sa dea o mana de ajutor ,sunt rugați sa apeleze direct la numărul de telefon- 0747566381 – Dubau Dumitru.” a transmis Primaria Magura

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here