O familie cu patru copii din Sohodol a ramas, in pragul iernii, fara casa. Orice ajutor este binevenit


In urma unui incendiu, anexa unde locuia o familie cu patru copii s-a distrus in totalitate. Familia nu a putut salva nimic din bunuri, dupa cum se vede in imaginea de la incendiu.

Primaria Magura face apel la cetatenii care pot ajuta aceasta familia aflata in necaz:

Un mare necaz pune la grea încercare o familie din satul Sohodol acum în toiul iernii !Noaptea trecută un incendiu devastator a distrus până în temelii o anexă în care locuia o familie cu patru copii. Din păcate nu a mai putut fi salvat nimic, asa după cum se vede și în imaginile atașate. In încăpere pe lângă alte bunuri, se aflau și toate hainele celor 6 membri ai familiei ,doi adulți și patru copii : Trei fete, cu varste de 14, 12 si 7 ani si un băietel de 5 anisori.

Este nevoie de ajutor ! Hăinuțe pentru copii,poate și ceva materiale de construcție, Primăria are la dispoziție un fond pentru astfel de situații din care va fi disponibilizată o anumita suma,dar care nu poate acoperi decât o mică parte din pagubă. Am arătat și în alte situații ca putem fi solidari ,haideți sa arătăm și acum!Toți cei care doresc sa dea o mana de ajutor ,sunt rugați sa apeleze direct la numărul de telefon- 0747566381 – Dubau Dumitru.” a transmis Primaria Magura

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.