O batrana de 77 ani a fost batuta in gara si i s-a furat geanta. Un barbat a sarit s-o ajute

0

Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată în dimineața zilei de 22 februarie 2015 de  o persoana de sex feminin de 77 ani, că a fost deposedata de o geanta in care detinea documente personale și bani, pe raza comunei Săucești.

Echipa de cercetare a procedat la efectuarea de investigații stabilindu-se că, în dimineața zilei de 22 februarie a.c., partea vătămată s-a deplasat cu trenul până în gara Itești  cu intentia de merge in satul Siretu, com. Saucesti.

Pe drumul de la gara pana in satul Siretu a fost acostată de un bărbat necunoscut care a lovit-o cu pumnii in zona fetei dupa care a deposedat-o de o geanta in care avea documente personale (act de identitate, carduri,cupoane postale) și suma de 41 lei. Un bărbat aflat în apropiere a intervenit, a anuntat organele de politie, timp în care autorul a fugit de la fata locului.

In urma investigatiilor efectuate pe raza satului Siretu a fost identificat un bărbat de 45 ani, domiciliat într-o comună din județul Galați, cunoscut cu antecedente penale care a fost recunoscut de persoana vatamata si de martorul ocular, ca fiind autorul comiterii faptei, iar in urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost gasita suma de 41 lei, suma sustrasa din portofelul persoanei vatamate.

Deasemeni, în urma investigațiilor într-o magazie metalica parasita de pe raza satului Siretu a fost gasita geanta portofelul si celelalte bunuri sustrase de la persoana vatamata.

S-a întocmit dosar penal pe numele suspectului sub aspectul comiterii infractiunii de talharie, fapta prevăzuta si pedepsita de art. 233 alin.1 din C.penal. și  s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 ore, urmând ca in data de 23.02.2015 sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau cu propunere de arestare preventiva.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.