O bacauanca se numara printre cele care ar putea fi urmatorul Top Model al României

0

Pe 3 februarie Antena 1 a dat startul unei noi competitii, intr-un super show gazduit de Catalin Botezatu: Next Top Model by Catalin Botezatu. Un format international de succes, Next Top Model isi propune sa descopere, sa testeze si sa sustina tinere care doresc sa patrunda în fascinanta lume a modelingului.

Pentru statutul de top model, dar si pentru mare premiu – un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit de una dintre cele mai prestigioase agentii de modeling din România – se vor lupta la Next Top Model by Catalin Botezatu 12 fete, alese în urma unui riguros casting desfasurat în marile orase ale tarii.

Roxana Cristian, din Bacau, este una dintre fericitele finaliste care vor porni in lupta pentru titlul de „Next Top Model”, titlu ce va fi ales de Catalin Botezatu si de membrii juriului. Bacaoanca va avea ocazia sa simta pe propria piele cum este viata unui top model. Roxana are 25 ani si cu toate ca este o persoana mai rezervata decat celelalte concurente, ea este una dintre finaliste.

Desi regreta ca nu si-a urmat visul de a deveni model mai devreme, considera ca show-ul „Next Top Model by Catalin Botezatu” este o sansa reala venita la momentul potrivit.

Lux, petreceri glam, destinatii exotice, evenimente mondene, sunt doar o parte din lumea fascinanta a modei pe care Catalin Botezatu le-o va arata fetelor în show-ul „Next Top Model”.

La randul lor, fetele trebuie sa dovedeasca ca merita statutul de top model si trebuie sa demonstreze ca dincolo de masurile 90-60-90, exista si alte calitati care le definesc precum: inteligenta, perseveranta, optimismul si munca.
Începand cu 3 februarie, in fiecare joi de la 20:20 puteti urmari evolutia fetelor în show-ul „Next Top Model”, la Antena 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.