O bacauanca a provocat un accident cu trei victime

0

Trei femei au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DJ 156A, în localitatea Borleşti, în care au fost implicate două autoturisme şi o căruţă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 59 ani, din judeţul Bacău, conducea un autoturism, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului ‘Oprire’, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 35 ani, din Borleşti, care ar fi fost proiectat într-un atelaj hipo, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Borleşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

În urma accidentului au fost rănite trei femei – o pasageră în vârstă de 59 ani din primul autoturism şi conducătoarea auto, în vârstă de 35 ani, precum şi o pasageră din atelajul hipo, în vârstă de 54 de ani. Victimele au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportate la UPU Piatra-Neamţ. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Sursa: agerpres.ro

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.