O angajata de la Medicina Legala Onesti a luat spaga pentru a modifica analizele toxicologice

1

O asistenta de la Serviciul de Medicina Legala din Onesti a luat mita 1500 de euro pentru a-l scoate basma curata pe un sofer prins beat in trafic de politisti. Ofiterii de la departamentul anticoruptie Bacau au prins-o in flagrant in timp ce femeia primea o parte din spaga.

Soferul le-a povestit anchetatorilor ca femeia ii ceruse 2200 de euro. In schimbul acestei sume , ii promisese ca poate interveni pe langa medicii legisti pentru a schimba rezultatele analizelor toxicologice.

Alti doi barbati au depus plangeri impotriva aceleasi angajate de la Medicina legala. Femeia a fost arestata preventiv pentru 29 de zile.

 

Comunicat DGA Bacau

Vineri, 09.03.2012, lucrători din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie sub directa coordonare a Prim Procurorului Adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău şi cu sprijinul tehnic al Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană de Informaţii Bacău au prins în flagrant pe numita D.R. în timp ce primea suma de 6500 de lei pentru a influenţa rezultatul unei analize toxicologice.
În fapt, la data de 01.03.2012 numiţii E.C. şi C.C. au formulat un denunţ împotriva numitei D.R. cu privire la pretinderea şi primirea sumei de 6500 RON pentru a interveni pe lângă cadre medicale de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău în vederea alterării rezultatelor analizelor toxicologice.
În urma unor activităţi specifice s-a organizat la data de 09.03.2012, acţiunea de prindere în flagrant, a numitei D.R. – din cadrul Cabinetului de Medicină Legală Oneşti, jud. Bacău, după ce a pretins suma de 2200 euro primind de la numitul M.C. suma de 6500 RON ca primă tranşă.
Suma de bani a fost pretinsă şi primită de către D.R. pentru ca, folosindu-se de influenţa sa asupra unor cadre medicale din Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău, să determine denaturarea rezultatele analizelor toxicologice ale denunţătorului M.C. care la data de 08.03.2012 a fost depistat în trafic conducând un autoturism pe raza mun. Oneşti, jud. Oneşti sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză, s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar la data de 10.03.2012, D.R. a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, favorizarea infractorului şi instigare la fals, fiind emis mandat pe 29 de zile.

Comentarii

1 comentariu

  1. Sunt originar din jud.Bacau si am fost victima a trei certificate medico-legale false(fabricate).Am cunostinta despre multe alte astfel de certificate medico-legale.Ar trebui sa fie anchetati toti cei ce se ocupa cu asa ceva si reusesc datorita complicitatii politistilor,medicilor,medicilor legisti,martorimincinosi,etc.

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.