Numirea noului prefect al judetului Bacau

3

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a participat joi, 19 aprilie 2012, la Bacău, alături de secretarul de stat Petre Tobă, la ceremonia de învestire în funcţia publică de prefect al judeţului Bacău a doamnei Tudoriţa Lungu. Ceremonia de instalare în funcţie a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului- judeţul Bacău, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale.

După depunerea jurământului noului prefect, Constantin Scripăţ a mulţumit reprezentantilor administraţiei băcăuane pentru sprijinul acordat.

“M-am străduit în acest mandat să acţionez cu imparţialitate, să fiu aproape de toţi cetăţenii judeţului Bacău şi să sprijin orice iniţiativă constructivă. Urez succes doamnei Tudoriţa Lungu şi sunt încredinţat că şi dumneaei va acţiona cu fermitate în respectarea legii în judeţ” a declarat fostul prefect.

Mulţumind pentru încrederea conferită, doamna Tudoriţa Lungu a apreciat prezenţa în număr mare la ceremonial a reprezentanţilor instituţiilor publice, dar şi ai mass mediei. “Acţiunile pe care mi le voi asuma ca prefect vor sta sub semnul fermităţii, transparenţei şi profesionalismului. Am alături de mine parteneri de încredere, profesionişti şi echidistanţi, alături de care pot contribui la realizarea unui management administrativ de calitate” a menţionat noul prefect.

Tudoriţa Lungu este licenţiată în finanţe contabilitate, iar anterior a îndeplinit atribuţiile funcţiei de director executiv adjunct al Casei Judeţene de Pensii Bacău.

Sursa video : impulstv.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Partea proasta ca toti isi fac campanie pe banii nostri..benea si stavarache pe banii judetului..sechelariu si scripat pe banii pdl(guvern)…noi vom plati pt ca acestia sa si ia ciolanul

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.