Noul presedinte CJ Bacau, Valentin Ivancea: „O victorie trebuie acceptata cu responsabilitate, dar nu in ultimul rand gestionata cu modestie”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Miercuri, la Palatul Administrativ a avut loc prima conferinta de presa a noului presedinte de CJ Bacau, Valentin Ivancea. Acesta a vorbit despre victoria de la CJ dar si despre proiectele din urmatorii ani.

„Am incercat in aceasta campanie sa scot in evidenta doar ce s-a facut – ma refer la proiecte la care am participat, fara sa-mi asum merita care nu mi se cuveneau. Am incercat pe de alta parte, sa ma prezint asa cum sunt, tinand cont de faptul ca nu am fost un extrem de cunoscut la nivelul intregului judet. M-am prezentat fara nici un „machiaj, asa cum m-am prezentat ca om, asa cum m-am dezvoltat in cariera.

Nu am facut politica, am 45 de zile de cand am intrat in politica versus aproape 20 de ani – candidatul PNL. Am prezentat in aceasta campanie doar partea administrativa, ceea ce vreau sa dezvolt in judetul Bacau – nu proiecte fantasmagorice. 

Exista un proiect pragmatic al echipei PSD Bacau – centura Bacaului, aeroportul si piatra de temelie, Autostrada A13. O victorie trebuie acceptata cu responsabilitate, dar nu in ultimul rand gestionata cu modestie „ a spus Valentin Ivancea

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here