Noul prefect al Bacaului a fost instalat in functie

0

Vineri, 4 martie la ora 11:00, a avut loc instalarea noului prefect al judetului Bacau, Ioan Ghica. Acesta l-a inlocuit pe Dorian Pocovnicu, dupa ce Guvernul a decis schimbarea prefectilor in mai multe judete.

Ioan Ghica a fost subprefect si consilier juridic in Prefectura Neamt.

„Multumesc domnului prim ministu Dacian Ciolos pentru increderea acordata. Usa prefecturii va fi mereu deschisa si ne vom implica in rezolvarea problemelor ce tin de competenta noastra. Stiu ca in Prefectura Bacau lucreaza oameni profesionisti si am convingerea ca vom lucra bine in folosul cetatenilor” a declarat prefectul Ioan Ghica

ion_ghica_prefect (1)Guvernul a decis, miercuri, schimbarea prefecților județelor Bacău, Constanța, Neamț și Sălaj, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, la Palatul Victoria. De asemenea, au fost schimbați din funcție doi subprefecți — din Botoșani și București.

„Aceste schimbări de prefecți sunt doar o primă etapă, va mai urma o etapă, probabil săptămâna viitoare. Suntem în proces de evaluare a candidaților pentru postul de prefect, pe baza CV-urilor și a competențelor pe care persoanele îndreptățite le pot avea. Guvernul evaluează performanțele acestora, dar ține cont și de faptul dacă au calificarea necesară, au condus unități administrative sau au acest grad de inspector guvernamental”, preciza, în urmă cu două săptămâni, Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.