Noul BMW Seria 5, prezentat in premiera la Automobile Bavaria Bacau in cadrul evenimentului Zilele Portilor Deschise

0

Evenimentul Zilele Portilor Deschise

Bacauanii pot testa noul model BMW Seria 5 pana sambata, 7 octombrie, la Zilele Portilor Deschise, eveniment ce se desfasoara la Automobile Bavaria Bacau.

In cadrul evenimentului Zilele Portilor Deschise, desfasurat in perioada 5-7 octombrie, Automobile Bavaria prezinta clientilor din Bacau  noul BMW Seria 5 alaturi de noi servicii premium dedicate posesorilor de BMW : servicii de intretinere si reparatie, servicii de buy-back si trade-in pentru vehicule rulate, piese de schimb si accesorii de origine si oferte speciale BMW service.

Cei prezenti la eveniment pot testa noul Seria 5, sedanul din clasa business sau alte modele BMW si sa beneficieze de ofertele speciale BMW Service, preturile promotionale pentru autovehicule rulate, catering, kids corner, tombola si multe alte surprize, doar pe durata evenimentului.

 

Despre Automobile Bavaria Bacau

Automobile Bavaria Bacau a vandut peste 60 de automobile BMW in ultimul an. Cele mai scumpe masini livrate au fost un BMW Seria 7 – 740Ld si un BMW i8. Cel mai bine vandut model BMW a fost BMW seria 5, dar si modelele din gama X.

Cel mai puternic model vandut de Automobile Bavaria Bacau a fost un BMW M2 Coupe cu un motor de 370CP.

Echipa BMW Bacau a efectuat aproximativ 2000 de interventii in atelierul BMW Service si au obtinut un nivel de satisfactie globala al clientilor de aproximativ 90%.

Reprezentanta BMW din Bacau se afla pe raza comunei Nicolae Balcescu, DN2, Km 278-300 fiind cea de-a 12 din reteaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group.

Noul BMW Seria 5 – prezentat in premiera la Automobile Bavaria Bacau

Lansat la inceputul acestui an, noul Seria 5 a obtinut numeroase premii din partea revistelor germane „auto,motor und sport” si „CHIP”, premiul „Goldener Computer” si calificativul „Top Safety Pick+” din partea Institutului de Asigurare a Sigurantei pe Autostrazi.

Motorul diesel cu patru cilindri, ce dezvolta 190CP, va fi prezent in forma sa cea mai eficienta pe BMW 520d cu transmisie Steptronic cu opt trepte. Emisiile CO2 de doar 102g/km reprezinta un record in segment, iar consumul mediu mixt este de 3,9l/100 km.

BMW Seria 5 Sedan cu propulsie hybrid plug-in, intitulat si BMW 530e iPerformance, este combinatia dintre conceptul de propulsie electrica BMW eDRIVE si motorul de benzina cu patru cilindri. Consumul este 2.0l/100km iar puterea este de 252 CP.

Noul BMW Seria 5 impresioneaza prin imaginea sportiva si eleganta, dinamica inbunatatita semnificativ, gama inegalabila de sisteme de asistare si conectivitate, alaturi de un sistem de operare nou si inovator.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.