Noi detalii despre incendierea masinilor din curtea DGASPC Bacau


Noua masini parcate in curtea Directiei pentru Protectia Copilului Bacau au ars in noaptea de joi spre vineri ( 16 septembrie). Alarma s-a dat dupa miezul noptii, cand un paznic a vazut focul. Din pacate era prea tarziu, iar 9 masini s-au facut scrum.

La noi este pază permanentă. A simţit miros de fum şi a sunat la 112. Erau deja în flăcări. A mers în spate, a văzut că degajă fum„.

Anchetatorii au stabilit ca la mijloc este vorba despre un foc pus de persoane necunoscute, iar in cauza s-a deschis dosar penal pentru distrugere prin incendiere:

Polițiștii au constatat că 9 autoturisme au fost afectate de incendiu, fără a fi înregistrate victime.
Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei
.” a transmis IPJ Bacau

Potrivit observatornews.ro, la mijloc ar fi vorba de o mână criminală. Maşinile nu erau parcate toate în acelaşi loc. Aşa că anchetatorii merg pe pista unei răzbunări. Coincidenţă sau nu, în urmă cu două săptămâni, maşina directorului instituţiei a fost incendiată, în faţa blocului. Instituţia ar urma să treacă printr-o serie de disponibilizări în curând.

Cristian Codreanu, director DGASPC: Nu am primit ameninţări. Nu îmi dau seama. E prea devreme ca să ne pronunţăm. S-a întâmplat acum câteva ore.

Polixenia Oprișan, lider de sindicat DGASPC Bacău: Se face o reorganizare acum pe tot ce înseamnă Direcţia. Nu mai poate rămâne acelaşi personal. Anumite funcţii de desfiinţează. Refuz să cred că dintre noi colegii ar fi putut să recurgă la aşa ceva.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.