Noaptea grea pentru pompierii bacauani. Au intervenit la doua accidente cu victime si la doua incendii

0

În cursul acestei nopți, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în urma unor apeluri primite pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 care anunțau:

  • accident rutier, autoturism intrat intr-un cap de pod, fara persoane incarcerate, com. Palanca, sat Ciughes. Se deplaseaza 1 ASAS de la P.L. Brusturoasa, SMURD Comanesti si o ambulanta SAJ. In urma accidentului a rezultat 2 victime , constiente una dintre victime avand multiple traumatisme preluata de echipajul SAJ iar cealalta traumatisme usoare preluata de echipajul SMURD Comanesti. S-au asigurat masurile PSI.
  • accident rutier, fara persoane incarcerate, com. Dofteana, sat Dofteana. Se deplaseaza 1 ASAS de la Det. Onesti si o ambulanta SAJ. Urmare accident rutier, com. Dofteana: coliziune intre un autoturism si un autocar. A rezultat o victima, constienta, cu traumatisme usoare din autoturism, care a refuzat transportul la spital. In autocar nu se aflau pasageri, doar conducatorul auto care nu a necesitat ingrijiri medicale. Au fost asigurate masuri PSI.
  • incendiu casa, com Helegiu, sat Deleni. Se deplaseaza 2 ASAS si SMURD Onesti. Incendiu lichidat, au ars cca. 80 mp casa de locuit. Cauza probabila: scurtcircuit electric.
  • incendiu casa, com Letea Veche, sat Rusi-Ciutea. Se deplaseaza 2 ASAS si SMURD Bacau. Incendiu lichidat, au ars cca. 60 mp casa de locuit. Cauza probabila: flacara – foc deschis in spatii inchise.
Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.