Noaptea Cercetatorilor la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau

Publicitate

In seara zilei de 28 septembrie 2018 se desfasoara, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, o serie de activitati afiliate evenimentului european „Noaptea Cercetatorilor”. In acest an, evenimentul este dedicat Marii Uniri a Romaniei de la 1918.

Deschiderea are loc la ora 17:00 in Aula „Vasile Alecsandri”, corp D, etaj I. Universitatea si partenerii sai, Liga Studenteasca din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, SCC Services Romania SRL si Asociatia „Fabricat in Bacau”, propun activitati variate, care sa stimuleze imaginatia, sa ofere informatii utile si interesante care dezvaluie sensul si confera valoare unei comunitati stiintifice.

Printre activitatile propuse de catre organizatori amintim: Performanta sportiva nu are varsta, Realizarea unui vis profesional, Provocari ale proiectului eCULTFOOD – Digitalizarea patrimoniului cultural alimentar. Regiunea Bacau, Promovarea produselor si serviciilor locale intr-o comunitate de afaceri reprezentativa – Fabricat in Bacau®, Punct de informarea Europe Direct, Stand pentru donatie de carte, Pneumobilul – un vehicul pentru viitor, Incursiune in chimia alimentelor, Instrumente de vizualizare a hartilor, Comunicarea in social media, Imprimanta 3D si arhitectura viitorului.

Programul detaliat al evenimentului este disponibil pe site-ul: https://www.noapteacercetatorilor.eu/bacau

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here