Ninsorile si gerul revin in forta in toata tara. Vezi ce anunta meteorologii!

0

O avertizare meteorologică este în vigoare pentru intervalul cuprins între 15 ianuarie, ora 10, și 16 ianuarie, ora 18, în majoritatea regiunilor din Romania. Fenomenele vizate includ precipitații moderate cantitativ, depuneri de polei și intensificări ale vântului.

În acest interval, se preconizează că aria precipitațiilor va cunoaște o extindere treptată, începând din vestul țării. Vor fi înregistrate ninsori și depuneri de zăpadă în zona Munților Apuseni și în jumătatea de nord a Carpaților Orientali pe parcursul zilei de luni. În noaptea de luni spre marți, fenomenele respective se vor extinde și în restul zonei montane, precum și în regiunile intracarpatice. În zonele de munte izolate, se așteaptă acumulări de apă în cantități de 10…15 l/mp.

În regiunile sudice și estice ale țării, în noaptea de luni spre marți, vor fi înregistrate depuneri de polei pe arii restrânse.

Vântul va prezenta intensificări temporare, mai ales în zonele montane, cu rafale de 60…80 km/h, viscolind zăpada, în special în zona înaltă. Intensificările vântului se vor resimți și în zonele joase de relief, cu viteze mai mari pe parcursul zilei de marți, atingând 45…60 km/h în sudul Olteniei și al Transilvaniei, precum și în sud-vestul Munteniei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.