Ninsori in toata Moldova, pana vineri. Cum se circula pe drumurile din judetul Bacau

Publicitate

La acest moment, circulatia pe drumurile nationale din zona Moldovei este asigurata, fara blocaje cauzate de starea vremii.

Carosabilul este umed cu zapada framantata in strat de 1-3 cm in judetele Galati si Vrancea, respectiv umed in rest. Cerul este acoperit, cu precipitatii sub forma de ninsoare in toata Moldova, cu viscol la sol in judetele Galati si Vrancea, iar temperatura aerului este cuprinsa intre -3 grade la Galati si -12 grade la Suceava. In judetul Bacau se circula in conditii de iarna, nefiind drumuri blocate.

Acțiuni ale utilajelor DRDP Iași pe DN2, între Răcăciuni și Orbeni, județul Bacău

Pana vineri, 11 ianuarie, ora 11, meteorologii anunta ninsori abundente pe raza tuturor judetelor din aria de administrare a DRDP Iasi.  In intervalul mentionat, vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada local mai consistent, in special in Moldova.

Pentru informatii privind starea drumurilor nationale din zona Moldovei, DRDP Iasi sta la dispozitia participantilor la trafic prin Dispeceratul sau deschis in regim de permanenta – tel. 0232/213168. Informatii actualizate despre starea vremii si a carosabilului pot fi obtinute si de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum si de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Nationale.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here