Nici astazi bacauanii nu-si pot achita taxele online. Sistemul informatic a picat : „Incercati de miercuri incolo”

1

Dupa ce a anuntat, oficial, ca de pe 8 ianuarie se pot achita taxele locale atat online cat si la ghiseu, sistemul informatic a picat in aceasta dimineata, potrivit informatiilor afisate pe Ghiseul.ro. Si site-ul oficial al Primariei Bacau este nefunctional – la momentul accesarii (luni, 8 ianuarie, 11:25).

Am sunat la taxe si impozite pentru a intreba cum isi pot bacauanii achita taxele online si am primit un raspuns incredibil : „Doar la ghiseu se pot si fara salubritate(nu a fost votata). Online….incercati de miercuri incolo.” ne-a transmis persoana desemnata sa furnizeze informatii

Primaria a anuntat ca taxele si impozitele nu se pot achita de pe 1 ianuarie, intrucat pe 5 s-ar incheia anul fiscal. Totusi, in alte localitati – Bucuresti, Sector 3 – s-a putut : „Primăria Sectorului 3 a încasat, în perioada 1- 5 ianuarie, din taxe şi impozite locale, suma de 11.943.843 de lei.„”

Astfel, bacauanii isi pot achita deocamdata impozitele si taxele – doar la ghiseu – fara taxa de salubritate. Taxa de salubritate va fi votata in sedinta de astazi, 8 ianuarie.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. Sa fim serioși, pe data de 8 Ianuarie aveți voi date cu suma plătită la București…. Chiar ne credeți prosti? Adică gata, în doua zile hop cu situația ca să arătăm noi ce smecheri suntem?

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.