Neveste bogate din Bacau

0

Un articol din Academia Catavencu ne prezinta 2 femei bogate din Bacau ,sotii de parlamentari.Se pare ca proverbul „In spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie” se adevereste si la Bacau .

Antochi Gheorghe este deputat PSD de Bacau, sef al Patronatului carnii si un agricultor stab inca de pe vremea lui Ceasca. Conform declaratiei de avere, deputatul detine actiuni la zece societati comerciale, printre care si Agricola International Bacau, unde, in vremea democratiei, a promovat de la director la patron. Sotia deputatului, Ana, este pensionara si medic stomatolog, avind si un mic cabinet. in acelasi timp, Ana se pricepe, pesemne, si la agricultura, fiind membra in consiliile de administratie ale Agricola International Bacau, Europod SA si Aibac SA, firme detinute de sot, de unde incaseaza peste 100.000 de lei anual, mai mult decit cistiga deputatul din indemnizatia de parlamentar si din salariul de la firma proprie, unde e si angajat, in paralel cu activitatea de deputatie. Normal, sotia medic stomatolog pensionar isi depaseste sotul si cind vine vorba de dividende obtinute din firmele agricole.

Banu Mihai e deputat PDL de Bacau, ales pe listele PNL. Este membru in Comisia de agricultura din Camera si are chiar actiuni la o firma cu activitate in domeniu, Agribac Fortuna SA. in plus, sotia deputatului, Maria, alaturi de fratele acestuia, Vasile Banu, primar in comuna Filipeni, detine o alta societate, Agribac Com SRL, cu activitate in acelasi domeniu agricol, plus inca o societate, pe care o si administreaza. Fireste, in declaratia de avere a deputatului nu se regasesc sumele cistigate de sotie din afaceri agricole.”

Sursa: catavencu.ro

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.