Nereguli la concursul organizat de Primaria Bacau pentru postul de sef la Piete


Concursul organizat de Primaria Bacau pentru postul de sef serviciu Administrare piete ridica multiple semne de intrebare privind legalitatea sa. Acesta a fost suspendat de doua ori, fara a se oferi explicatii candidatilor.

Prima data, concursul a fost suspendat pe 5 ianuarie, dupa ce un candidat – din anturajul primarului Viziteu – a depus plangere impotriva comisiei de concurs. Dupa ce au fost modificate conditiile de participare, a fost organizat pentru a doua oara concursul. Si de aceasta data, concursul a fost suspendat, fix inainte de proba orala, pe 28 februarie.

La concurs au participat 4 candidati, printre care si Vasilica Busuioc, director de 10 ani la Piete. Acesta se considera prejudiciat, spunand ca s-au comis ilegalitati in organizarea concursului. De asemenea, Busuioc a sesizat Prefectura care a facut mai multe verificari.

Corpul de control din Prefectura a identificat mai multe ilegalitati in desfasurarea concursului pe care le-a transmis, printr-un raport, Primariei. Vasilica Busuioc a facut si o plangere in instanta.

Sursa: ziaruldebacau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.