Ne pregătim de spactacolul fastuos de la Euro 2020

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Fără doar și paote, fotbalul de mare specatacol ne va încânta la Euro 2020, Campionatul European de fotbal. Va fi o competiție cu mare fast organizată sub egida UEFA, pentru că acest prestigious turneu împlinește frumoasa și respectabila vârstă de 60 de ani.

Formatul de desfășurare al turneului final este unul inedit, ce încurajează așa-numita globalizare a fotbalului, despre care se vorbește în ultima vreme.

Meciurile se vor desfășura în 12 orașe din 12 țări diferite, astfel încât tot mai mulți fani ai fotbalului să se poată bucura de măreția acestui eveniment special.

Așadar, este imposibil să stăm deoparte la un eveniment de o așa mare anvergură și notorietate.

Pe întreaga perioadă a Euro 2020 vom avea parte de ponturi pentru Campionatul European. Mai direct fie spus, fiecare partidă ce se va disputa la turneul final va avea parte de o analiză pe măsură, care va fi încununată cu o propunere de joc din partea tipsterilor noștri.

Dacă țara noastră va fi prinsă în febra organizării Campionatul European, asa se va întâmpla și cu fanii români ai fotbalului.

Arena Națională din București va găzdui trei meciuri de la Euro 2020. Echipa națională, antrenată acum de Mirel Rădoi, va încerca să obțină calificarea la turneu, prin intermediul ultimei variante rămase la îndemână.

Pentru România, vor urma două meciuri de baraj, ambele în deplasare.

Primul, împotriva Islandei, se va disputa în data de 26 martie 2020, cel mai probabil la Reykjavik. Doar în cazul unei victorii, România ar juca meciul decisiv, cu învingătoarea dintre echipele Ungariei și Bulgariei. Ar fi interesant un meci cu Ungaria la ei acasă, nu-i așa?

Calificarea la Euro 2020 le-ar aduce românilor o grupă accesibilă, cu Olanda, Ucraina și Austria, în care meciurile cu Austria și Ucraina s-ar juca la București, pe Arena Națională.

Ar fi o oportunitate extraordinară pentru “Naționala” noastră, dar drumul până acolo este lung și anevoios.

Cu România participantă la turneu sau nu, Euro 2020 se anunță a fi unul extrem de palpitant. Este un nou prilej pentru fotbal de a arăta că este, cu adevărat, regele sporturilor.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here