Munte de deseuri la Comanesti. Prefect: „La Agenția pentru Protecția Mediului Bacău nu există nicio solicitare, din partea UAT Comăneşti, de emitere a unui acord privind construirea (reabilitarea) respectivului drum”

0

Zeci de tone de deseuri, provenite din constructii, au fost aruncate la marginea orasului Comanesti. O ancheta realizata de G4media arata cum in urma depozitarii s-a format un munte urias de moloz, care poate oricand sa o ia la vale.

Pentru că depozitul de deşeuri provenite din construcţii se află la marginea unei văi care la rândul ei se află la o diferenţă de altitudinea de câteva sute de metri faţă de oraş , localnicii se tem că oricând „muntele” o poate lua la vale.

Comisarii de la Garda de Mediu au mers deja in control si se asteapta un rezultat al anchetei. De cealalta parte, prefectul a precizat ca APM nu a emis nici un acord de mediu pentru reabilitarea respectivului drum :

La Agenția pentru Protecția Mediului Bacău nu există nicio solicitare, din partea UAT Comăneşti, de emitere a unui acord privind construirea (reabilitarea) respectivului drum sau avizarea unui proiect tehnic depus în acest scop.” a precizat prefectul judetului Bacau – Lucian Bogdanel

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.