Muncitorii lui Costica Rusu au declansat greva deoarece nu si-au luat salariile de mai bine de 4 luni


Muncitorii de la firma Rombet din Bacau , patronata de milionarul Costica Rusu , au declansat o greva luni dimineata , deoarece , spun ei , nu si-au mai primit salariile de 4 luni. Oamenii sunt nemultumiti intrucat sunt mintiti ca nu sunt bani , iar Costica Rusu este considerat unul dintre cei mai bogati oameni din tara.

„Pur si simplu ne sfideaza. Are nu stiu cate masini, nu stiu cate blocuri in oras si in tara, iar noi muncim ca prostii pe soare, pe ger pentru zece milioane de lei. Da’ si astia numai pe hartie, ca n-am vazut din august niciun ban”, spun protestatarii.

Muncitorii spun ca nu pot primi somaj ,deoarece firma nu a achitat contributia la stat.
„Din august traiesc numai din imprumuturi, nu stiu cum sa le impart, am familie”, se plangea un alt muncitor. Nimeni din conducerea Rombet nu a putut fi contactat pentru o declaratie.

„E dator si la stat. Toata lumea stie ca si-a facut comanda de inca un Ferrari. Numai din asigurarea masinii ne-ar putea plati lefurile” Mihai Varga, muncitor

Sursa : cancan

4 COMENTARII

    • Jacko,prietene,tu ai munci patru luni de fraier in ideea ca vei fi platit candva? In ce lume traiesti? N-ai aflat inca de faptul ca rata la banca vine lunar fara mila?Ori esti unul de ala caruia ii place sa se bage si el in seama?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.