Moș Crăciun a venit cu elicopterul la Baza 95 Aeriană. Moșul a fost întâmpinat de zeci de copii


Moș Crăciun a poposit marți la Baza 95 Aeriană Bacău, coborând dintr-un elicopter IAR 330 SOCAT în jurul orei 10.15 minute. Moșul a fost luat cu asalt de zeci de copii ai cadrelor militare ce deservesc Baza. 

Mosul Baza Aeriana 95După ce anul trecut a coborât dintr-un avion, în această iarnă Moș Crăciun a venit la Baza 95 Aeriană cu elicopterul. Comandantul Bazei, comandorul Valerică Vrăjescu, a motivat, în glumă, alternanța mijloacelor de transport prin aceea că „nu vrem să supărăm pe nimeni” (nici pe aviatori, nici pe elicopteriști).

Cu un sac plin de cadouri, moșul a poposit. după aterizare, în clubul unității militare, unde aproximativ 100 de copii au primit darurile mult așteptate. După plecarea Moşului a urmat un moment artistic prilejuit de Sărbătorile de iarnă.

Și-au dat concursul Ansamblul “Plaiuri Băcăuane”, grupul folk „Senin”, dar şi Muzica militară a Garnizoanei Bacău. Aviatorii băcăuani promit să continue tradiția și anul viitor, când – conform uzanței – Moș Crăciun va poposi la Baza 95 adus de un avion.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.