Moș Crăciun a venit cu elicopterul la Baza 95 Aeriană. Moșul a fost întâmpinat de zeci de copii

0

Moș Crăciun a poposit marți la Baza 95 Aeriană Bacău, coborând dintr-un elicopter IAR 330 SOCAT în jurul orei 10.15 minute. Moșul a fost luat cu asalt de zeci de copii ai cadrelor militare ce deservesc Baza. 

Mosul Baza Aeriana 95După ce anul trecut a coborât dintr-un avion, în această iarnă Moș Crăciun a venit la Baza 95 Aeriană cu elicopterul. Comandantul Bazei, comandorul Valerică Vrăjescu, a motivat, în glumă, alternanța mijloacelor de transport prin aceea că „nu vrem să supărăm pe nimeni” (nici pe aviatori, nici pe elicopteriști).

Cu un sac plin de cadouri, moșul a poposit. după aterizare, în clubul unității militare, unde aproximativ 100 de copii au primit darurile mult așteptate. După plecarea Moşului a urmat un moment artistic prilejuit de Sărbătorile de iarnă.

Și-au dat concursul Ansamblul “Plaiuri Băcăuane”, grupul folk „Senin”, dar şi Muzica militară a Garnizoanei Bacău. Aviatorii băcăuani promit să continue tradiția și anul viitor, când – conform uzanței – Moș Crăciun va poposi la Baza 95 adus de un avion.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.