Moncler Industries Yield, compania care produce jachete de puf in Bacau, si-a majorat afacerile cu 68%

0

Moncler Industries Yield si-a majorat afacerile cu 68%, in 2023

Moncler Industries Yield, care a finalizat anul trecut o investiție de zece milioane de euro pentru extinderea fabricii din Bacău, a înregistrat în 2023 venituri de 180 de milioane de lei, echivalentul a aproximativ 36,3 milioane de euro. Profitul a fost de 1,6 milioane de euro, potrivit economica.net. In 2022, Moncler a avut o cifra de afaceri de 107 milioane euro (profit 3 milioane lei), cu 68% mai mica.

Moncler, cunoscutul retailer de jachete de puf, deține în România o unitate de producție la Bacău, aceasta fiind singura fabrică a companiei în afara Italiei. În această fabrică se produc în principal jachete de puf care necesită un nivel ridicat de know-how și precizie, cum ar fi cele din colecția Moncler Grenoble. În toamna anului trecut, compania a finalizat extinderea fabricii din Bacău în urma unei investiții de 10 milioane de euro. La capacitate maximă, această fabrică va produce aproximativ 30% din producția globală anuală de îmbrăcăminte de exterior a Moncler.

INDUSTRIES YIELD SRL are 1723 de angajati si a fost infiintata in urma cu 8 ani. Compania isi are sediul pe strada Tazlaului, langa cartierul Fiald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.