Monarhia salveaza Romania ?


Toti eram monarhisti cand a venit Regele Mihai in Parlamentul Romaniei sa rosteasca memorabilul discurs. Acum a fost dat uitarii. Televziunile USL-iste il promovau la maximum. Acum cand conducerea tarii este cat pe ce sa cada , Regele este uitat. Chiar nimeni nu vede MONARHIA ca pe o solutie pentru romani ?

Aseara , deputatul PNL , Ludovic Orban, a fost la protest in Bucuresti. El a fost huiduit , injurat si fortat sa plece din Piata Universitatii. Nu se astepta la o astfel de reactie. Credea ca oamenii il vor sustine , sau macar nu-l injura. Nu a fost asa. Oamenii sunt suparati pe toata clasa politica, nu doar pe PDL. Poporul nu vede o rezolvare prin venirea USL la putere. Din pacate nu li se prezinta alta alternativa.

In aceste conditii , credeti ca Monarhia poate salva Romania ?

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

6 comentarii

 1. Am urmarit cu mare interes evenimentele din tara.Sunt ultimele convulsii ale regimului actual. Marea dilema, insa, este cine urmeaza si care vor fi asteptarile.
  Sper ca macar in ultima secunda Romania sa aiba luciditatea si sa aleaga calea cea mai optima pentru viitor. Pretendentii la putere nu au expus pana acum nici un program de guvernara (credibil), iar scopul fiind clar, redobandirea puterii in stat si atat.
  Fiiind in Germania si nu in tara urmaresc evenimentele doar la TV si ma declar profund dezamagit de faptul ca pe nici un canal de televiziune nu am auzit ca Monarhia sa fie considerata ca o alternativa.
  Ar fi pacat ca greselile sa se repete si Romania sa nu isi redobandeasca locul in europa pe care il merita, la fel, sa se intoarca la adevaratele sale valori.
  Monarhia este garantia ruperi totale de comunism !!!

 2. Simplificand lucrurile, regele este un arbitru. Un presedinte, pentru ca are un mandat limitat si provine dintr-un partid politic, este coruptibil si subiectiv. Tocmai pentru ca un rege este pe viata rege, il face echidistant si incoruptibil. Este ilar sa crezi ca un rege poate fi corupt. Nu mai adaugam simbolurile, valorile si istoria pe care un monarh le reprezinta.

 3. Monarhia este o solutie si cred ca cea mai buna in acest moment. Functiile publice, posturile din ministere si institutii sunt acum unelte de spaga si profit. In momentul trecerii acestora in serviciul regal, dispare coruptia generata de numirile politice.

 4. Nu stiu daca Regele Mihai este in stare sa conduca Romania , dar cred ca Principesa Margareta poate conduce. Un guvern de tehnocrati , de profesionisti condus de o Doamna de Fier ! Asta ar fi o solutie !

 5. DA ! Cred ca este singura solutie ! Altfel, nu vad o schimbare…ca e Basescu sau sagetile lui Iliescu..e tot aia. Poate chiar mai rau va fi cu USL !

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.