MonAmi AfterSchool are grija de copilul tau. Pe langa teme, socializare si educatie, copiii iau parte la ateliere si activitati care ii dezvolta

0

MonAmi crește și înflorește împreună cu fiecare copil care îi calcă pragul

MonAmi împlinește, astăzi, 7 februarie, 3 luni de la înființare și dovedește că este mai mult decât un after school, drept dovadă fiind cererea în creștere și doar 4 locuri rămase disponibile. Pe lângă temele efectuate, socializare și joacă, copiii iau parte la diferite ateliere și activități care au ca scop: dezvoltarea fizică, cognitivă, comportamentală și emoțională a copiilor!

          O astfel de activitate a avut loc, vineri, 3 februarie, în colaborare cu Școala Gimnazială nr.10, Bacău! La invitația MonAmi, doamnele profesoare pentru  învățământ preșcolar Macovei Ana Maria și Totolea Anca au răspuns pozitiv și tema zilei a fost „Educație rutieră, Educație pentru viață/Strada nu este loc de joacă!”.

          Copiii au pus în practică partea teoretică într-un mod distractiv. S-a dovedit, încă o dată, că jocul este una dintre cele mai eficiente metode de învățare! MonAmi este un altfel de after school deoarece copiii înscriși au în program atât efectuarea temelor, joacă și socializare, cursuri opționale cât și activități educaționale!

         „Toate cadrele didactice de la MonAmi sunt calificate,  implicate, depun efort, folosesc metode moderne și tradiționale de predare, iar învățarea devine distractivă și ușoară! Pregătim, în curând, programul pentru școala de vară și oferta pentru anul școlar 2023-2024!  Pentru noi este un proiect de suflet și atunci când muncești cu plăcere, este imposibil să nu ai succes! Succesul pentru noi este fericirea copiilor și mulțumirea părinților! A declarat Pașcu Alina-Claudia, fondatoarea MonAmi.

        Pe lângă latura educativă, MonAmi este o a doua familie unde copii se simt precum acasă!

       Pentru detalii,  consultați secțiunea „Întrebări frecvente” https://www.monamiafterschool.ro/intrebari-frecvente/ sau www.monamiafterschool.ro.

Facebook : https://www.facebook.com/monamiafterschool

Telefon: 0755.642.504


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.