Moldova Farming, compania controlata de sefii Dedeman si Comfert, trece pe „energie verde”


Moldova Farming, compania controlata de sefii Dedeman si Comfert, a semnat un contract cu firma Restart Energy pentru o instalatie de panouri fotovoltaice care va produce 550 kWp. Dupa ce costurile energiei au ajuns la un pret record, tot mai multe companii cauta solutii pentru a diminua cheltuielile:

Suntem bucuroși să anunțăm semnarea unui nou contract Restart Solar Business! Îi primim în familia Restart Energy pe cei de la Moldova Farming, o companie cu profil agricol ce are în portofoliu peste 7000 de hectare de teren în regiunea Moldovei, în județele Neamț, Vrancea și Bacău. Puterea care va fi instalată prin intermediul acestui contract este de 550 kWp, pentru trei locații: Berești-Bistrița – județul Bacău, Tișița – județul Vrancea și Caracal – județul Olt. Moldova Farming cultivă în sistem ecologic 500 de hectare, iar restul, în sistem convențional. Întreaga suprafață deținută de companie se întinde pe o rază de 180 de kilometri.” au anuntat reprezentantii companiei Restart Energy

Moldova Farming este o societatea din Municipiul Bacau, specializata pe cultivarea cerealelor si furnizare de ingrasaminte. Firma este controlata de Dragos Paval – unul dintre actionarii Dedeman si de Catalin Grigoriu – actionarul Comfert. In 2020, Moldova Farming a avut o cifra de afacere de 147 milioane lei ( ~30 de milioane de euro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.