Mobilierul pentru living, care sunt piesele cheie

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Livingul este o incapere de relaxare, de socializare, de buna dispozitie. Este locul in care te aduni cu familia si prietenii, aici povestesti si discuti vrute si nevrute. Aceasta incapere nu trebuie sa fie una aglomerata cu mobila greoaie, dimpotriva trebuie decorata cu minimum de corpuri astfel se poate realiza un ambient relaxant.

In randurile urmatoare iti vom dezvalui care sunt piesele cheie care te ajuta sa te bucuri de atmosfera lejera mult visata.

Canapele – corpuri cu personalitate

Cand vine vorba de amenajarea livingului toti specialistii in decoratiuni interioare sunt de acord asupra unui fapt: canapelele sunt piese centrale carora trebuie sa li se acorde toata atentia! Aceste forme de mobilier sunt independente, flexibile, variate din punct de vedere cromatic, structural si functional. Avantajul cel mai mare tine de faptul ca pot fi integrate cu usurinta in orice spatiu de relaxare, atat in livinguri mici, cat si in cele mari. Pe piata sunt disponibile canapele de doua locuri minimaliste, potrivite pentru incaperi reduse, canapele cu dimensiuni medii, variate din punct de vedere cromatic dar si canapele mari si tip coltar care pun in valoare incaperile mari.

Alte detalii care au transformat aceste piese in vedete, pentru livingurile confortabile tin de versatilitate, durabilitate si varietate. Pe piata se gasesc numeroase modele extensibile, care asigura spatii de dormit generoase. Deci pot furniza spatii valoroase de odihna pentru musafirii ocazionali. Canapelele sunt corpuri durabile, rezistente, solide sunt investitii care sporesc bunastarea personala pe termen lung si influenteaza estetica incaperii, de aceea este important sa alegi modelul care iti place si care se potriveste perfect.

Masutele pentru cafea – confort si bungust

Niciun living nu este complet fara masute de cafea. Aceste corpuri sunt esentiale pentru organizarea spatiului si pentru sporirea confortului personal. Cum lucrurile frumoase se desfasoara in jurul cestii de cafea/ceai, masutelor care le sustin trebuie sa li se acorde atentia meritata!

La fel ca si canapelele, si acestea completeaza spatiul in mod unic. Este important sa alegi modelele care te reprezinta, care ofera un aer distins incaperii. Ai la dispozitie numeroase modele variate, de la cele in stil clasic confectionate din lemn rezistent cu sculpturi rafinate, la cele moderne ce se disting prin asocieri de materiale inedite si finisaje metalice nonconformiste. Poti alege masuta din fier forjat si decupaje inedite pentru un living cu aer retro, modelul din fibra de sticla pentru o incapere moderna si practica sau modelul in stil nordic care sa defineasca un ambient cald, perfect organizat.

Odata ce ai descoperit canapelele potrivite si masutele cu personalitate care sa dea conturul livingului perfect, ramane sa gasesti elementele decorative si accesoriile care sa te reprezinte.

Sursa de imagine:

Photographee.eu / Shutterstock.com

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here