Suspiciuni de crima in Bacau : Omul de afaceri Valeriu Damian a fost gasit mort – Video

0

Omul de afaceri Valeriu Damian a fost gasit mort in vila sa din comuna Luncani, judetul Bacau. Conform medicilor de pe ambulanta, victima era legata si prezinta urme de violenta. Damian avea 67 de ani si detinea mai multe benzinarii in Bacau.

„Am primit solicitarea la ora 03.06. Ne-am deplasat cu un echipaj cu medic. Am gasit pacientul, victima legata. Prezenta echimoze si semne de violente, era decedata. Am anuntat politia, procuratura. Nu am deplasat victima de la locul incidentului ca sa nu umblam in locul crimei. Probabil ca in noaptea asta s-a intamplat. Sotia a anuntat incidentul”, a declarat Sorin Enescu, purtatorul de cuvant al Ambulantei Bacau.

La fata locului s-au deplasat reprezentanti ai procuraturii si ai politiei.

Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului a spus, la Realitatea TV: „Era un om asezat, la locul lui, nu a avut probleme cu nimeni. Eu consider ca a fost vorba de un jaf. Era un om foarte sociabil, un tip bonom”

Update Ora 10.00: Anchetatorii cred ca Valeriu Damian a fost ucis de doua persoane, avand in vedere ca in curtea omului de afaceri au fost gasite doua tipuri diferite de urme de încaltaminte.(Sursa Adevarul de Bacau)

Ora 10.50: Anchetatorii iau în calcul varianta jafului pentru ca locuinta era ravasit. „Se formeaza cercul de suspecti. Din indiciile de pâna acum se contureaza varianta jafului, dar nu este exclusa nici razbunarea. Nu avem deocamdata elemente clare ca sa stabilim cu exactitate. Casa era ravasita, erau sticle de bautura pe jumatate consumate, dar usa vilei nu a fost fortata“, a explicat Felix Banila, procurorul de caz. ( Sursa Adevarul de Bacau)

Ora 12.20: O ambulanta a ajuns la locuinta omului de afaceri pentru a acorda îngrijiri medicale rudelor. „Am primit o solicitare si am trimis un echipaj acolo pentru ca unei persoane din anturaj i s-a facut rau. A acuzat o criza de lipotimie. I s-a acordat primul ajutor si acum este în regula”, a spus Sorin Enescu, directorul Serviciului de Ambulanta Bacau. În final doua femei au primit asistenta medicala, una dintre ele fiind sotia omului de afaceri. ( Sursa Adevarul de Bacau)


Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.