Misiune specială în localitatea Stănișești: Jandarmii băcăuani „încărcați” cu surprize, dulciuri și jucării

0

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au avut o misiune specială.Oamenii legii le-au făcut o surpriză și au adus sărbătoarea copilăriei în inimile a cinci copii abandonați de mamă, orfani de tată, dar crescuți cu multă iubire de bunici.

Jandarmii băcăuani, împreună cu copiii lor, au mers la cumpărături și au făcut plinul cu jucării din pluș, mașinuțe, mingi, puzzle-uri, lego, păpuși, hăinuțe, multe dulciuri și un televizor pe care și-l doreau demult.

Acasă, copiii s-au întors nespus de entuziasmați că au dăruit câte ceva, unii dăruind chiar și propriile jucării, iar jandarmii și-au continuat misiunea specială în satul Berești din comuna Stănișești.
Au adus bucurie, zâmbete și speranță acestei familii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
„A fost o zi pe care nu o vor uita niciodată, au simțit adevărata magie a copilăriei și pentru câteva ore au uitat de tristețe și s-au jucat cu jandarmii, dar și cu o parte din copiii acestora care au luat parte la această surpriză.
În schimbul darurilor primite, cei mici i-au răsplătit pe jandarmi cu zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţă calea educaţiei, cinstei şi onoarei.
Astfel de acțiuni au, în primul rând, scopul de a oferi un sprijin moral celor aflați în nevoie, dar nu în ultimul rând, și pentru a transmite bucurie în sufletele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.