Mircea Fechet (PNL Bacau): Candidatul nostru la primarie este Valentin Ivancea

2

Luni, 3 iunie, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a efectuat o vizita de lucru pe santierul Autostrazii A7, in zona Saucesti. Aici, Umbrarescu lucreaza la tronsonul 1 din Autostrada Bacau – Pascani, ce va fi gata anul viitor. La eveniment au participat europarlamentarul Dragos Benea, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, ministrul Mediului, Mircea Fechet, prefectul judetului Bacau, Claudiu Ilisanu, senatoarea Cristina Pravat, deputatul Vasile Budaca, secretarul in MT, Gabriel Bunduc, fostul prefect Lucian Bogdanel si directorul CNAIR, Cristian Pistol.

In ultima perioada, in spatiul public, au existat mai multi candidati la Primaria Bacau care s-au intitulat „liberali”, din dorinta evidenta de a aduna voturi din zona de dreapta. Presedintele PNL Bacau, Mircea Fechet, a precizat ca Valentin Ivancea este fara discutii candidatul Aliantei PSD-PNL, pentru Primaria Bacau :

Nu exista nici un dubiu, ca presedintel PNL voi vota si voi sustine candidatul Partidului National Liberal. In ceea ce priveste lista la Consiliu Local, avem lista comuna, iar in ceea ce priveste alegerea primarului Municipiului Bacau, lucrurile sunt la fel de clare, Vali e aici langa mine.” a precizat Mircea Fechet

Ministrul Grindeanu a intervenit si a facut cateva precizari, in legatura cu aceste aliante PSD-PNL care s-au facut in Bacau, Brasov sau Timis, explicand ca ele s-au facut din cauza ca primarii USR in functie „nu au facut nimic”:

Avem o situatie similiara si la Timisoara, liste comune, candidati comuni, interesul contra candidatilor este de a induce non-stop un fel de neclaritate. Lucrul asta se intampla si la Brasov,Timisoara sau in sectoarele din Bucuresti. Inteleg nelinistea unor domni, intrucat s-a constituit o alianta pentru binele bacauanilor, timisorenilor sau brasovenilor. Nu avem ideologii asemanatoare, nu vom face un singur partid. Am facut aceste lucruri in Bacau, la Timisoara sau in Brasov tocmai pentru ca acesti domni nu au facut nimic.” a mai precizat Grindeanu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.