Mircea Fechet a precizat ca Valentin Ivancea este solutia pentru Municipiul Bacau, avand in vedere ca 7 din 10 bacauani isi doresc schimbarea actualului primar

0
Mircea Fechet - Valentin Ivancea
Mircea Fechet – Valentin Ivancea

Valentin Ivancea este candidatul Aliantei PSD-PNL pentru Primaria Municipiului Bacau. Intr-o declaratie pentru portalul stiripesurse.ro, presedintele PNL Bacau – Mircea Fechet – a declarat ca Valentin Ivancea este solutia pentru Bacau si ca peste 70% dintre bacauani isi doresc schimbarea actualului primar Viziteu.

Ne propunem prin această alianță să venim în întâmpinarea cerințelor cetățenilor municipiului Bacău, anume acelea de a avea un oraș dezvoltat, un oras care să atragă fonduri europene, unde să avem locuri de munca și servicii de calitate și în același timp să respectăm decizia băcăuanilor. 7 din 10 băcăuani consideră că este nevoie de o schimbare, iar așa cum am spus-o și la desemnarea candidaturii lui Valentin Ivancea, este candidatul care are astăzi puterea de a-l învinge pe actualul primar și nu putem decât să punem umărul la această alianță pentru a le oferi băcăuanilor ceea ce își doresc și anume schimbarea actualului primar”, a declarat preşedintele PNL Bacău.

Europarlamentarul Dragoş Benea, candidat al Alianței PSD PNL la alegerile europarlamentare subliniază importanța absorbției fondurilor europene într-un oraş a cărui administrație USR a ratat implementarea finantarilor obtinute in 2019.

Sa dai cu piciorul celor 60 de milioane euro finantari la cheie lasate de precedenta administratie si Consiliu Local inseamna sa condamni municipiul Bacau la subdezvoltare. Sunt convins ca Alianta PSD PNL care produce stabilitate si dezvoltare la nivel national, implementand accelerat fondurile europene din PNRR, va face treaba buna si in municipiul Bacău cu viitorul primar Valentin Ivancea si echipa sa„, a spus Dragos Benea.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.