Minor de 16 ani cercetat pentru viol, lovire si violare de domiciliu

0

Polițiștii au fost sesizați în dimineața zilei de 14 noiembrie a.c., despre faptul că două persoane din comuna Oncești au fost agresate în locuință.

La fața locului polițiștii au identificat-o pe Nela C., de 37 de ani, din județul Vaslui, care are o relație de concubinaj cu Vasile P., de 49 de ani din comuna Oncești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua precedentă sesizării, în jurul orei 19.00, un minor de 16 ani, aflat în stare de ebrietate, a pătruns fără drept în locuința celor doi concubini, unde a avut un conflict verbal cu Vasile P. Cele două persoane aflate în conflict au eșit în curtea locuinței, iar minorul de 16 ani i-a aplicat bărbatului de 49 de ani mai multe lovituri cu corpuri contondente.

Ulterior minorul a revenit în locuință, unde prin amenințare cu acte de violonță a aîntreținut raporturi sexuale cu femeia de 37 de ani, împotriva voinței acesteia.

La data de 14 noiembrie a.c., bărbatul de 49 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, pentru îngrijiri medicale.

Suspectul a fost depistat și a fost condus la sediul unității de poliție, unde a recunoscut fapta comisă.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lovire si violare de domiciliu, urmând ca în funție de concluziile medicilor legițti să fie dispuse măsuri legale.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.