Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu : „Moldova are foarte mare nevoie de infrastructura si este prioritate in acest moment”

Invitat la Antena3, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat ca in acest an va semna contractele pentru executia tronsoanelor Ploiesti – Buzau, Buzau – Focsani, Focsani – Bacau – bucati care fac parte din A7, autostrada care leaga Bucurestiul de Moldova. Ministrul Grindeanu a adaugat ca Moldova va fi prioritate in mandatul sau, din cauza ca mult timp a fost lasata in urma si duce lipsa de drumuri/autostrazi.

Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a iesit public, joi, pentru a preciza ca toate cele trei autostrazi A7, A8 si A13 – Bacau-Brasov sunt in atentia Guvernului :

Proiectele de mare infrastructură ce vor lega Moldova de restul țării sunt, indiscutabil, în atenția actualului Guvern. Fie că vorbim de A7 sau A8, fie că ne referim la A13 (Bacău – Braşov), aceste obiective de investiții îşi vor urma propriul curs, la un ritm dictat de obstacolele pe care trebuie să le depăşească. Pentru prima dată, însă, un titular al portofoliului Transporturi anunță, deschis, că traversarea Carpaților printr-o autostradă către Moldova este o PRIORITATE a mandatului său şi a Executivului din care face parte.

Consecvent cu angajamentele luate la Bacău, în noiembrie 2020, când am inaugurat noua pistă de la aeroport, timişoreanul Sorin Grindeanu promite să fie ministrul loial care i-a lipsit Moldovei atât de mult timp (în materie de proiecte majore de infrastructură rutieră). Un prieten apropiat, provenit tocmai din vestul țării, spre care aspiră întreaga suflare din regiunea Nord-Est.” a spus Dragos Benea


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPrefectul Bacaului a infiintat Grupul de lucru care va sprijini implementarea investitiilor POIM, pe apa-canal, in valoare de 500 de milioane de euro
Articolul urmatorUpdate: Un barbat a murit dupa ce a fost surprins sub un mal de pamant, in comuna Strugari

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.