Ministrul Transporturilor: „Omul acela în opt zile a decopertat 14 km de autostradă, are cinci foreze. Ştiţi cât durează să amplasezi şi să muţi o foreză dintr-un loc în altul?”

Reactiile dupa fake-news-ul cu „utilajele disparute” nu s-au terminat. Astazi, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca o firma care-si face treaba devine tinta atacurilor, facand referire la firma omului de afaceri, Dorinel Umbrarescu.

Reacţia acestuia vine după ce presa a relatat că la doar două zile de la începerea lucrărilor utilajele de pe viitoarea autostradă din Moldova au dispărut.

„Sunt foarte multe firme româneşti care îşi fac treaba şi văd că sunt atacate în ultima perioadă vehement şi chiar ieri (luni – n.r.) mă gândeam foarte serios dacă o să mai laud vreo firmă din România, deoarece, cum laud o firmă că se mobilizează şi îşi face treaba, devine ţinta atacurilor. Este vorba despre situaţia de pe centura Bacău, unde antreprenorul era mobilizat. Omul acela în opt zile a decopertat 14 km de autostradă, are cinci foreze. Ştiţi cât durează să amplasezi şi să muţi o foreză dintr-un loc în altul? Când spui că a mutat sau a dus utilajele doar că vine ministrul în vizită, hai să ne uităm la cei care sunt experţi în construcţii ce utilaje au la faţa locului. Aşa e foarte uşor să aruncăm tot felul de invective şi de jigniri la adresa constructorilor autohtoni. (…) E păcat, noi ar trebui să susţinem capitalul românesc”, a declarat ministrul Transporturilor, la Parlament.

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here