Ministrul Transporturilor despre „armata UMB”:”Toate contractele UMB sunt in termen, ba chiar le termina inainte. Sunt organizati in stil militar si asta e mare lucru”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit la Prima News despre contractele derulate de cel mai mare constructor roman, Dorinel Umbrarescu. Grindeanu a spus ca UMB lucreaza in stil militar, fiind la capacite maxima si in termenele prevazute de contracte.

Invitat la PrimaNews, ministrul Grindeanu a anunțat că aprox. 250 de kilometri din cei 320 de kilometri (Buzău-Pașcani) ai Autostrăzii Moldovei ar putea fi construiți complet de UMB, iar utilajele există și se verifică prin sistemul ,,Registrul Utilajelor“, baza de date care semnalează dacă un constructor înscrie aceleași utilaje la două licitații în paralel. Întrebat despre capacitatea de mobilizare și dacă poate ,,duce” toate contractele/licitațiile câștigate, Sorin Grindeanu a spus că, toate contractele sunt în termene, ba chiar unele în avans :

,,…E ok…în acest moment este undeva la capacitatea maximă, aproape de capacitatea maximă, dar vreau să vă spun că pe toate contractele pe care această companie le are semnate cu CNAIR, pe toate le duce și este în termene, ba chiar le termină și înainte, sunt organizați în stil militar și asta e mare lucru…știți, un șantier nu e o farmacie. Pe A 7 (n.r Autostrada Moldovei) din 13 loturi pe 7 loturi are contracte, iar pe 3 loturi sunt contestații la CNSC. Foarte important, noi am dat drumul la Registrul Utilajelor, adică lucrurile (utilajele) se văd dacă se dublează și nu are capacitate. Totodată, a câștigat și financiar, a venit cu 85 % din evaluarea CNAIR. La modul în care lucrează nu am niciun semn de întrebare că nu are capacitatea pe șantierele pe care lucrează.”-Sorin Grindeanu – potrivit economedia.ro

Imagine de miercuri seara, 25 ianuarie, din zona Autostrazii A7 – judetul Bacau ( foto Atentie, Politia Bacau )

Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedent24 de politisti au depus juramantul la IPJ Bacau
Articolul urmator293 de mijloace publicitare dezafectate în municipiul Bacău

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.