Ministrul Sanatatii despre pastilele de iod : „Nu o să facem niciun fel de distribuţie până nu ne convingem că toată lumea ştie despre ce este vorba”


In vizita sa in Bacau, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a explicat si cand si cum se va face distributia pastilelor de iod. Rafila a precizat ca nu se va incepe distributia pana nu va fi sigura ca toata lumea intelege despre ce este vorba.

Am lucrat la structurarea campaniei de informare. Nu putem să facem distribuţia acestor comprimate fără să existe o campanie de informare a publicului privind modul de administrare şi utilizare: doar într-o situaţie în care – Doamne fereşte! -, apare un incident care să presupună acest lucru. E un lucru foarte sensibil şi nu o să facem niciun fel de distribuţie până nu ne convingem că toată lumea ştie despre ce este vorba, pentru că administrarea intempestivă a acestor pastile poate să pună probleme”, a declarat Alexandru Rafila, luni după-amiază, într-o conferinţă de presă la Bacău.  

Acesta a explicat că în cadrul campaniei de informare va exista o ”componentă vizuală” şi un flyer informativ care va însoţi distribuţia pastilelor către cetăţeni.  


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPadurea de Maine: Pe 18 hectare de la Târgu-Ocna au fost plantați peste 70.000 de puieți
Articolul urmator255 amenzi si 40 de permise retinute intr-o singura zi, in judetul Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.