Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a vizitat spitalele din Buhusi si Comanesti: „Spitale publice complet renovate și dotate oferă servicii de înaltă calitate pacienților”

0

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a vizitat ieri spitalele din Buhusi si Comanesti. Rafila a precizat ca datorita parteneriatelor dintre autoritatile locale, cele doua spitale s-au dezvoltat continuu si ofera servicii de calitate pacientilor:

Spitale publice complet renovate și dotate oferă servicii de înaltă calitate pacienților români. Ieri am vizitat spitalele din Comănești și Buhuși din județul Bacău, care oferă toată gama de servicii medicale atât în sistem ambulatoriu, cât și în sistem de spitalizare continuă, pacienților din cele două localități băcăuane. Parteneriatul dintre autoritățile locale, Consiliul Județean sau Primărie, managerii spitalelor și Ministerul Sănătății reprezintă exemplul de bună practică necesar care stă la baza renovării și dotării a zeci de spitale din România, la cele mai înalte standarde de calitate.” a precizat Alexandru Rafila

Prefect Claudiu Ilisanu : Două Spitale Orășenești din județul Bacău au “renăscut ca Pasărea Pheonix”

La cele doua vizite din spitale a participat si prefectul judetului Bacau, Claudiu Ilisanu. Acesta a precizat ca cele doua unitati spitalicesti au renascut ca „Pasarea Phenonix”, dupa ce in anul 2011 erau aproape de a fi inchise:

Două Spitale Orășenești din județul Bacău au “renăscut ca Pasărea Pheonix”, (spitale care în 2011 au fost trecute de guvernul de la acea vreme pe lista spitalelor închise). La invitația Primarului Orașului Comănești, Viorel Miron, alături de Ministrul Sănătății Alexandru Rafila, europarlamentarul Dragos Benea, parlamentarii Cristina Breahnă-Pravăț, Vasile Budacă și fostul Prefect – Lucian Bogdanel am participat la inaugurarea Spitalului “Ioan Lascăr” din Comănești. Un spital reabilitat de la A la Z prin fonduri locale, guvernamentale și europene și dat în folosință astăzi. Profitând de prezența domnului ministru Rafila în județul Bacău, la invitația domnului primar al Orașului Buhuși, Vasile Zaharia, am vizitat împreună și Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, un spital adus la cele mai înalte standarde prin colaborarea exemplară între Primarul Orașului Buhuși și Managerul spitalului dl. Constantin Poiana. Prin acest tandem, împreună cu finanțările locale, județene, guvernamentale și europene din ultimii 7 ani, spitalul din Buhuși “a fost schimbat aproape din temelii.”. a transmis prefectul Ilisanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.