Ministerul Transporturilor a emis autorizatie de construire pentru loturile 2 si 3 din A7 – Ploiesti-Buzau


Potrivit site-ului economedia.ro, Ministerul Transporturilor a emis autorizatie de construirea pentru loturile 2 si 3 din Autostrada A7 Ploiesti – Buzau, toate cele trei secțiuni dintre Dumbrava și Buzău având acum avizele necesare pentru începerea lucrărilor, nu însă și contracte de execuție semnate.

Pentru primul, Dumbrava -Mizil (21 km.) Autorizația de Construire este eliberată încă de la jumătatea lunii aprilie, dar semnarea contractului este întârziată de o contestație depusă în ultima zi. În schimb, pentru lotul ,,de mijloc” Mizil-Pietroasele (28 km.) atribuirea ar trebui să fie o formalitate după ce Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins contestația Strabag.

,,Se autorizează executarea lucrărilor de construire pentru Autostrada Ploiești -Buzău, lotul 2, km. 21- km. 49, Etapa I. Lucrările se vor executa pe coridorul de expropriere pe raza localităților : Râfov, Dumbrava, Drăgănești, Albești – Paleologu, Tomșani, Colceag, Baba Ana, din județul Prahova, Săhăteni, Ulmeni, Movila Banului, Stâlpu, Buzău, Țintești, din județul Buzău. Lucrări de drum : lucrări de artă, lucrări la poduri (20 poduri), noduri rutiere (intersecție cu DJ 100 C la Baba Ana și intersecție cu DJ 203 C la Ulmeni). Valoarea lucrărilor autorizate 1.271.449.533 lei. Durata de execuție 20 de luni ” -Autorizația de Construire.

Pentru primul lot, Dumbrava – Mizil (câștigat de Pizzarotti) pe 28 aprilie s-a depus o contestație la CNSC în timp ce pe lotul 3 Pietroasele -Buzău, CNSC a admis parțial, două contestații și a dispus reevaluarea ofertelor.

Sursa: economedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.