Mihai Razvan Ungureanu, invitat la lansarea candidatilor PDL Bacau

0

Vineri, deputatul PDL Lucian Bode a declarat ca Mihai Razvan Ungureanu va participa saptamana viitoare la lansarea candidatilor PDL Salaj pentru alegerile locale. Deputatul a mentionat ca fostul prim-ministru a fost invitat la evenimente similare si in Bacau , Maramures si Calarasi.

„Miercuri, la ora 17.00, la Zalău, va avea loc lansarea candidaţilor PDL Sălaj. La acest eveniment am onoarea şi plăcerea să fie prezent domnul Mihai Răzvan Ungureanu. Domnia sa mi-a promis acest lucru încă din perioada în care eram membru al Cabinetului său „, a declarat, pentru MEDIAFAX, Lucian Bode, liderul PDL Sălaj.

El a arătat că Ungureanu este invitat şi la alte evenimente similare ale PDL, după cum a fost invitat şi la lansarea candidaţilor PDL la nivel naţional, eveniment care a avut loc duminică la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Bode a mai spus că, din câte ştie, Ungureanu a fost invitat la lansările candidaţilor PDL din judeţele Maramureş, Bacău, Călăraşi.

Domnul Mihai Răzvan Ungureanu, chiar dacă nu este membru PDL, este un om politic iubit şi respectat la nivel naţional „, a mai declarat Bode.

„Este prima intalnire de acest gen din seria celor 15-20 de intalniri pe care Mihai Razvan Ungureanu si le-a proiectat in cele 28 de zile de campanie electorala. Este prima intalnire la care participa – vor urma si altele, din cate stiu eu la Brasov, la Baia Mare, la Bacau, la Timisoara, in toata tara – intalniri la care Mihai Razvan Ungureanu, pe langa sprijin pentru candidatii nostri, doreste sa ia pulsul de aici, de la baza, de la radacina, de la oamenii care gandesc, simt si actioneaza in spiritul Dreptei romanesti si nu numai”, a adaugat Lucian Bode.

Sursa: mediafax / 9am.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.