Mihaela Radulescu revine in televiziune. Show-ul, al cărui nume nu a fost făcut public, va fi filmat la Bazinul Olimpic din Bacău.

0
Foto: Liviu Terinte
Foto: Liviu Terinte

Mihaela Rădulescu va reveni pe micile ecrane, la postul TV unde s-a consacrat: vedeta va fi jurat în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Show-ul, al cărui nume nu a fost făcut public, va fi filmat la Bazinul Olimpic din Bacau şi le va supune la mai multe probe pe 32 de vedete din România, grupate în patru echipe. Emisiunea, care va fi difuzată în trei ediţii de-a lungul verii, va fi prezentată de Pepe şi îi va avea în juriu, pe lângă Mihaela Rădulescu, pe Rona Hartner şi Daniel Buzdugan.

Surse apropiate show-ului susţin că onorariul Mihaelei Rădulescu pentru această emisiune este de 10.000 de euro, cu 2.000 de euro mai mult decât al prezentatorului Pepe.

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în 1994, la Tele 7 ABC, şi a devenit cunscută datorită emisiunii „Duminica în familie”, de pe Antena 1. Ulterior, Mihaela Rădulescu a prezentat emisiunile „Steaua ta norocoasă”, la Pro TV şi „Alegerile Mihaelei”, la Realitatea TV.

Sursa: gandul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.