Mihaela Bujor : Le multumesc din suflet tuturor bacauanilor inimosi, curajosi si rationali care au avut incredere in echipa propusa de Partidul S.O.S. Romania si ne-au votat

1

Mihaela BujorPresedintele Organizatiei Municipale BacauPartidul S.O.S. ROMANIA

„Stimati bacauani,

Am asistat duminica 9 iunie 2024, in ziua alegerilor, la inca una dintre cele mai mari  greseli  pe care le face poporul roman de 34 de ani incoace. Este incredibil cum poate sa repete acelasi gest de acceptare a umilintei, saraciei, a exploatarii sistematice  a muncii lor si  a subjugarii  tuturor drepturilor naturale si sa dea gir inca 4 ani de-acum incolo acelorasi calai economici care au adus Romania in starea unui muribund ce abia isi mai poate trage sufletul. In loc sa taxeze printr-un vot de impotrivire smecheria, coruptia, minciuna, sfidarea,aroganta la care sunt supusi de zeci de ani, ei au legitimat pentru a nu stiu cata oara aceleasi partide care reprezinta garantia sigura a distrugerii Romaniei pana la capat.

Priviti imaginea de mai jos! Este rezultatul a ceea ce ati votat dragi bacauani!

Va place? Probabil ca da….

Insa am o veste proasta pentru dvs. Veti avea exact ce ati votat,..adica aceeasi mafie, aceeasi sfidare, aceleasi minciuni, aceleasi escrocherii, pe munca si pe banii dvs. Ati uitat de taxele și impozitele noi, de schemele păguboase în domeniul energiei, de tăierea investițiilor în domenii de bază, cum ar fi Sănătatea sau Educația, de scumpirea traiului prin TVA si accize crescute, prin lipsirea elevilor de transportul la/ de la scoala, de gaura bugetara imensa, de indatorarea Romaniei pe urmatorii 20 de ani la dobanzi astronomice , de demolare a economiei prin vanzarea si aruncarea la fiare vechi ale tuturor unitatilor de productie, facandu-ne dependenti de importuri si achizitii din tarile vecine,  si multe alte masuri dezastruoase ale caror efecte le vom suporta, daca le vom putea suporta, inca foarte multi ani .

Mihaela Bujor

V-ati lasat inselati din nou de promisiuni fara acoperire si pomeni electorale inainte de alegeri, insa  daca vreti sa dobanditi bunastarea si traiul linistit, fara grija zilei de maine, sigur  nu aceasta este calea.

Stiu ca majoritatea celor care ati votat partidele care au obtinut procentajul de calificare intr-un  nou mandat de conducere in administratia locala Bacau  faceti parte  din anturajul conducatorilor vostri  care au dezvoltat o caracatita a relatiilor si intereselor in toate structurile administrative, si ca, unii din teama de a nu-si pierde avantajele sau scaunele,  indeplinesc mecanic ordinele si dispozitiile pe care le primesc pe linie ierarhica a partidului, chiar daca sunt constienti ca sunt partasi la un proces de devalorizare a orasului si de modificare mascata a intregii retele economice. Caci nu putem numi dezvoltare cresterea nejustificata a supermarketurilor in defavoarea producatorilor autohtoni,  inchirierea celor mai mari si importante spatii unor comercianti straini , deloc intamplator de aceasi nationalitate, lasarea in paragina a celor mai importante obiective culturale  din oras, eliminarea din peisajul urbanistic al anumitor zone de verdeata, vitale pentru pastrarea unui aer curat si lista este lunga. Nimeni nu-si pune problema unor strategii pe termen lung prin construirea  unor intreprinderi si infiintarea a cat mai multor  locuri de munca, in schimb toate proiectele sunt concentrate pe consum si pe inlaturarea resurselor proprii de existenta.

Analizand prezenta la vot in municipiul Bacau, pot spune ca a fost una slaba comparativ cu numarul alegatorilor inscrisi.Asta si din cauza  organizarii  defectuoase si neconforme de catre Primarie a acestor alegeri, cu  scopul de a-i deruta si descuraja  pe alegatori sa se prezinte la vot.Au lipsit cu desavarsire indicatoarele care-i indrumau pe alegatori catre sectiile de votare, au fost facute modificari considerabile in arondarea strazilor si blocurilor, oamenii nemaistiind unde sa se prezinte, iar altii renuntand dupa 2-3 ocoale facute in jurul blocurilor neputand identifica sectia, au fost mutate sectii de votare, unii dintre candidati au continuat campania chiar si duminica seara prin mesaje telefonice electorale , cu toate ca aceasta s-a incheiat in mod legal vineri la ora 23.59, si  multe alte nereguli.Exista chiar o plangere la politie cu captura de ecran de pe telefonul mobil cu astfel de mesaje si asteptam ca organele in drept sa faca cercetarile care se impun. Un lucru extrem de grav a fost si  intrebarea pe care o adresau alegatorilor operatorii din sectiile de votare daca doresc sa voteze si pentru europarlamentare, ceea ce mi se pare total ilegal.Nu poti interveni in  exercitarea dreptului cetateanului de a vota sugerandu-i posibilitatea ca unul din buletine poate fi optional. Este un atac la democratie si la insasi principiul egalitatii de a fi ales pentru toti candidatii. Acest lucru a influentat cu certitudine scorul partidului S.O.S. Romania la nivel national.

Revenind la alegerile locale din Bacau, le multumesc din suflet tuturor bacauanilor inimosi, curajosi si rationali care au avut incredere in echipa  propusa pentru Primarie si consiliul local si in Partidul S.O.S. Romania si ne-au votat!

Aveti tot respectul si consideratia noastra si ne angajam sa facem tot ce ne sta in putere sa nu va inselam increderea si sprijinul pe care ni l-ati acordat, si sa luptam in continuare pentru voi, pentru noi, pentru orasul nostru, pentru Romania!

Va promitem ca mergem mai departe, ca nu ne dam batuti.Pentru un partid tanar, infiintat de numai doi ani, scorul obtinut este unul onorabil, mai ales ca ne-am clasat nu foarte departe de pozitiile principale. Acest fapt ne motiveaza si ne ambitioneaza si mai mult sa devenim ceea ce ne dorim: o forta nationalista  care sa stopeze planurile globaliste de exterminare a natiunilor, a identitatii culturale si istorice , a demnitatii, suveranitatii si independentei  Romaniei ca stat.”

Mihaela Bujor

Presedintele Organizatiei Municipale Bacau

Partidul S.O.S. ROMANIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.