Microsoft a lansat Internet Explorer 10 şi pentru utilizatorii Windows 7

0

internet_ExplorerInternet Explorer 10 a fost lansat marti de Microsoft. Este o versiune inbunatatita care are scopul de a recastiga userii migrati catre Google Chrome. Microsoft spera sa dea lovitura cu noua versiune si sa se repozitioneze pe aceasta nisa.

Internet Explorer 10 este disponibil pentru utilizatorii Windows 8 încă din luna octombrie, dar, începând de marţi, versiunea îmbunătăţită a browserului este disponibilă şi pentru cei 700 de milioane de utilizatori Windows 7.

Noua versiune Internet Explorer este cu 20% mai rapidă la încărcarea paginilor de internet decât Internet Explorer 9. Totodată, browserul permite utilizarea pe dispozitive cu ecran tactil, transmite Microsoft.

Internet Explorer a pierdut teren în faţa Mozilla Firefox şi Google Chrome, care au o cotă de 20%, respectiv 17%, dar încă mai domină printre browsere-le pentru calculatoarele desktop cu o cotă de 55% din piaţa de browsere pentru PC.

Tabletele care utilizează sistemul de operare Windows 8 nu au înregistrat vânzări semnificative de la lansare, până în prezent, ceea ce a restrâns popularitatea Internet Explorer 10 până acum.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.