Medicul Mihai Ichim a încetat din viață. Liberalul, una din vocile autorizate în Consiliul Județean Bacău

1

Mihai Ichim, președintele de onoare al PNL Bacău, a încetat din viață marți, în urma unui infarct miocardic. Consilier județean PNL, medicul Mihai Ichim s-a remarcat drept una din vocile critice autorizate din forul deliberativ județean. Decesul său a fost anunțat pe pagina de Facebook a organizației liberale din Bacău. 

Mihai Ichim, consilier judeteanCu o îndelungată carieră politică, medicul Mihai Ichim a revenit, după Revoluția din 89, din exilul olandez în care a ales să fugă de dictatura comunistă din România. S-a implicat alături de fruntași liberali precum Radu Câmpeanu în renașterea PNL, fiind unul dintre membri fondatori ai PNL după Decembrie 1989.

„Ca liberal si anti-comunist si-a dorit mult sa traiasca ziua in care Partidul National Liberal va da primul Presedinte al Romaniei si s-a batut pentru aceasta pana in ultima zi a vietii sale. Cu o zi inainte de pleca la Domnul, a participat si a votat pentru ultima oara in cadrul sedintei Asociatiei Zonei Metropolitane Bacau”, consemnează pagina de Facebook a PNL Bacău.

Consilier județean cu ștate vechi de activitate, Ichim s-a remarcat prin promovarea intereselor sănătății băcăuane, fiind – la data decesului – membru în consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență Bacău. A fost unul dintre susținătorii necondiționați ai proiectelor derulate de CJ Bacău în domeniul medical.

Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!

1 COMENTARIU

  1. Exprim sincere condoleante familiei doctorului Mihai Ichim pentru incetarea din viata a domniei sale.
    L-am cunoscu pe doctorul Mihai Ichim,am avut interesante dezbateri pe principii, chiar pe problemele din PNL si din administratia publica locala, create in urma arestarii pentru coruptie a dlui Primar Stavarache Romeo din Bacau.
    M-am bucurat de aprecierea si stima domniei doctorului Mihai Ichim, prin rezultatele pe care le-a identificat in materia publicatilor din doctorat care au privit organizarea si functionarea profesiei de avocat din Romania, prin pluralismul de organizatii profesionale de tip Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR.
    Dumnezeu sa-l odihneasdca in pace!
    Doctor avocat Vasile Botomei,Bacau,www.unbr.info.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.