Masinile inmatriculate pe Bulgaria vor circula in Romania doar 90 de zile


Soferii care au masinile inmatriculate in Bulgaria, Spania , Italia sau alte tari vor avea voie sa circula in Romania doar 90 de zile pe an. Aceasta a fost declaratia sefului Politiei Rutiere, Lucian Dinita. Termenul de 90 de zile va fi calculat incepand de la emiterea actului de vanzare-cumparare a masinii.

Cei care vor depasi acest termen vor fi sanctionati cu amenzi si retinerea placutei de inmatriculare. Decizia a fost luata de Guvern pentru a evita neplata taxei de prima inmatriculare din Romania.

In Romania sunt 19.800 de masini inmatriculate in Bulgaria si 25.200 inmatriculate in alte tari.

Sursa : impulstv.ro

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

3 comentarii

  1. sa le dau la ***** tuturor din guvern ca unii care muncesc prin strainatate si aduc bani in tara tre sa lase masinile la vama si sa circule cu autocarele firmelor la care chiar ei sunt patroni sa speram ca la urmatoarele alegeri o sa iasa un extremist ca altfel astia ne omoara cu zile!!!!!!!!!

  2. sa le fie rusine acestor nenorociti,sunt cei mai mari hoti,in loc sa micsoreze taxele aberante pentru ca tot omu sa aiba o masina decenta ei cauta doar sa te arda sa-ti ia toti banii.o sa vedeti ca romanu gaseste o solutie si face contract de vanzare la fiecare 3 luni doar sa nu va plateasca taxele voastre nesimtite.sa va fie rusine ca duceti tara in haos!!

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.