VIDEO: Masina cazuta in apa, in judetul Bacau. Doua persoane si-au pierdut viataUpdate. Comunicat IPJ

La data de 06.07.2022 ora 08.30 lucrătorii din cadrul SPR 5 Răcăciuni au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că, în canalul de scurgere a râului Siret, la limita județelor Vrancea și Bacău, se observă un autoturism scufundat, având cupola la vedere.

La fața locului s-au deplasat efective din cadrul SPR 5 Răcăciuni, Poliției Municipiului Adjud din cadrul I.P.J. Vrancea) și reprezentanți ai I.S.U. Bacău și Vrancea.

S-a stabilit că autoturismul în cauză este înmatriculat în Finlanda.

S-au efectuat manevre pentru scoaterea din apă a autovehicolului și verificări pentru identificarea unor eventuale victime.

Astfel, au fost identificate două persoane de sex masculin, un minor de 15 ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din comuna Homocea, județul Vrancea.

S-au efectuat de către echipajele medicale manevre de resuscitare, dar fără rezultat, cei doi fiind declarați decedați.


Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

—————
UPDATE: Din nefericire, pompierii au identificat doua victime : „În urma recunoașterii efectuate cu barca, au fost identificate două victime. Forțele de intervenție lucrează pentru degajarea acestora din apă.” a anuntat ISUJ Bacau

––––––––––-

În această dimineață, în jurul orei 08:00, salvatorii băcăuani au fost solicitați să intervină în zona canalului de fugă din satul Berești, comuna Sascut ( zona baraj).

Printr-un apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență, era anunțat faptul că o mașină a cazut în apă.

La fața locului s-a deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea, o ambulanță SMURD, o autospecială de scafandri, încadrate cu 15 pompieri militari.” a transmis ISUJ Bacau

sursa: Isuj Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.